The Club jäsensäännöt alk. Biljardisalin avaamisen myötä loka-marraskuussa 2020

Yleistä:

The Club Billiard tarjoaa tavallisten biljardsali-palvelujen lisäksi mahdollisuuden liittyä jäseneksi (Full Member, Member tai Snooker Member ja lisäksi alaikäislle tarkoitettu Junior Full Member), jonka myötä pääsee harrastamaan Pool-Biljardin ja Snookerin pelaamista muiden jäsenten ja ystäviensä kanssa joka päivä klo 08.00 - 01.00 - lukuunottamatta mahdolliset isot yksityistilaisuudet, jolloin suljetaan koko The Club tilaisuuden ajaksi. Tiloissa on tallentava kameravalvonta sekä myös tallentava elektroninen kulunvalvonta.

Liittyminen ja irtisanoutuminen:
Jäseneksi liittyminen ei edellytä sitoutumista ajallisesti. Jäsenyys edellyttää, että henkilö on täyttänyt 18 vuotta tai alaikäiseltä (kysy meiltä Junior Full Member -jäsenyydestä) vanhempien kirjallista suostumusta, hyväksytyn jäsenhakemuksen sekä maksetun liittymismaksun ja kuukausipelimaksun kuluvalta kuukaudelta. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen, kun tulet noutamaan avaimen & jäsenkorttisi. Jäsenen irtisanoutuessa The Clubista, jo maksettuja kuukausipelimaksuja Ei palauteta. Jäsenyys on siis voimassa kunnes ennakkoon maksettu ajanjakso umpeutuu. Tämän jälkeen jäsenyyden voimassaolo päättyy.

Hälytysjärjestelmä:
Hälytysjärjestelmä on päällä päivittäin klo 01:10 – 07:59 välisenä aikana. Tiloista tulee poistua öisin tarpeeksi ajoissa. Hälytyksen aiheuttanut jäsen on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet kulut. Ovet tulee aina sulkea huolellisesti eikä ovia saa koskaan avata kenellekään. Kaikki jäsenet käyttävät omaa avainta sisään tullessaan. Vain omat vieraat (max. 3/jäsen) saa päästää tiloihin. Tiloissa on tallentava kameravalvonta sekä myös tallentava elektroninen kulunvalvonta, jotka kumpikin mahdollistavat etävalvonnan.

Varaaminen & vieraat:
Pool- tai Snookerpöytien varaaminen tapahtuu aina varausjärjestelmän kautta.

Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ottaa mukaan enintään kolme (3) vierasta. Pelaajia voi siis olla yhteensä enintään neljä (4) per pöytä. Huom! Muistathan tehdä varauksen kaikille pelaaville vieraille. Vieraat oleskelevat aina jäsenen vastuulla tiloissa. Vieraiden pelimaksut laskutetaan varauksen tehneeltä jäseneltä hinnaston mukaisesti, kerran kuukaudessa.
HUOM! Member- ja Snooker Member -jäsenet voivat tehdä varaukset varausjärjestelmän kautta ainoastaan aukioloaikojen ulkopuolella. Tosin sanoen Su-Ma 08.00-01.00 sekä Ti-Pe 08.00-16.00 ja La 08.00-14.00. Aukioloaikoina nämä jäsenet pelaavat alennetulla hinnalla esittämällä jäsenkorttinsa kassalla - jäsenkortti on siis aina oltava mukana!
*Full Member -jäsenille taataan mahdollisuus varata vähintään 2 tuntia myös aukiolopäiville - tämä koskee tiettyjä Pool-pöytiä ja varaus on tällöin tehtävä viimeistään yksi (1) tunti ennen Biljardisalin avaamista yleisölle.

Yhden tunnin varauksen voi aloittaa koska tahansa, mutta se päättyy aina tasatunnein. Varauksen voi tehdä vain jäsen omilla tunnuksillaan joko ennakkoon tai paikan päällä esimerkiksi omalla kännykällä (jäsennyyden mukaisesti). Varauksen peruuttaminen on mahdollista tehdä viimeistään 6 tuntia ennen varsinaisen peliajan alkamista. Kaikki peruuttamattomat ajat laskutetaan kokonaisuudessaan, huolimatta siitä pelattiinko vai ei.

Siisteys:
Kaikilta The Clubin tiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä oleskelevilta, vaaditaan hyvää ja sivistynyttä käyttäytymistä. Muita jäseniä häiritsevää käyttäytymistä tulee kaikin tavoin välttää. Jäsenten tulee huolehtia yleisestä siisteydestä. Roskat tms. tulee laittaa niille kuuluviin astioihin. Pelaamisen jälkeen välineet tulee laittaa oikeille paikoille sekä pallot pallopesuriin. Sipsien, pähkinöiden ym. rasvaisten ruokien syönti pelatessa on kielletty, jotta rasva ei tartu biljardivälineisiin. Tupakoiminen kaikissa The Clubin tiloissa, sisältäen myös porraskäytävän, on ehdottomasti kielletty. Tupakointia varten on tuhka-astiat ulko-oven läheisyydessä. Tiloihin ei myöskään saa tuoda lemmikkieläimiä. Mahdollisista puutteista tai välinerikoista tulee välittömästi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen info@theclub.fi. Jäsenen aiheuttaessa vahinkoa irtaimistolle, on jäsenellä korvausvelvollisuus.

Vieraat:
Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ottaa mukaan enintään kolme (3) vierasta. Pelaajia voi siis olla yhteensä enintään neljä (4) per pöytä. Huom! Muistathan tehdä varauksen kaikille pelaaville vieraille. Vieraat oleskelevat aina jäsenen vastuulla tiloissa. Vieraiden pelimaksut laskutetaan varauksen tehneeltä jäseneltä hinnaston mukaisesti, kerran kuukaudessa.

Sääntöjen rikkominen:
Sääntöjen rikkominen johtaa aina vähintään varoitukseen ja vakavimmissa tapauksissa jäsenyyden purkamiseen. Jos jäsenyys puretaan sääntörikkomuksen vuoksi, ei jo maksettuja jäsenmaksuja palauteta. Liittymällä jäseneksi sitoudut noudattamaan kaikkia yleisiä sääntöjä.

The Club pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä. Jos jäsen ei hyväksy uusia sääntöjä, hänellä on oikeus irtisanoa jäsenyytensä.

Aukioloajat alk. loka-marraskuu 2020

Ti-To 16-24, Pe 16-01, La 14-01
Su-Ma suljettu

HUOM! The Club -jäsenille auki

joka päivä klo 08-01 (kts. jäsenehdot)


Kauppapuistikko 20, 65100 Vaasa

(tuleva osoite: Rauhankatu 22, 2. krs)

info@theclub.fi  /  050 355 6676

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle