The Clubin yleiset säännöt:

Yleistä:

The Club tarjoaa mahdollisuuden liittyä jäseneksi (FULL MEMBER, MEMBER tai PLAYER), jonka myötä pääsee harrastamaan biljardia, dartsia sekä pelikonsolin pelaamista muiden jäsenten ja ystäviensä kanssa. Tiloissa on tallentava kameravalvonta sekä myös tallentava elektroninen kulunvalvonta.

Liittyminen ja irtisanoutuminen:
Jäseneksi liittyminen ei edellytä sitoutumista ajallisesti. Jäsenyys edellyttää, että henkilö on täyttänyt 18 vuotta tai alaikäiseltä vanhempien kirjallista suostumusta, hyväksytyn jäsenhakemuksen sekä maksetun liittymismaksun ja kuukausipelimaksut kuluvalta kuukaudelta. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen, kun tulet noutamaan avainta. Jäsenen irtisanoutuessa The Clubista, ei jo maksettuja kuukausipelimaksuja palauteta. Jäsenyys on siis voimassa kunnes ennakkoon maksettu ajanjakso umpeutuu. Tämän jälkeen jäsenyyden voimassaolo päättyy.

Hälytysjärjestelmä:
Hälytysjärjestelmä on päällä päivittäin klo 02:10 – 08:00 välisenä aikana. Tiloista tulee poistua öisin tarpeeksi ajoissa. Hälytyksen aiheuttanut jäsen on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet kulut. Ovea ei saa avata kenellekään. Kaikki jäsenet käyttävät omaa avainta sisään tullessaan. Vain omat vieraat saa päästää tiloihin. Tiloissa on tallentava kameravalvonta sekä myös tallentava elektroninen kulunvalvonta, jotka kumpikin mahdollistavat etävalvonnan.

Varaaminen:
Pelien varaaminen tapahtuu aina varausjärjestelmän kautta. Yhden tunnin varauksen voi aloittaa koska vain, mutta se päättyy aina tasatunnein. Varauksen voi tehdä vain jäsen omilla tunnuksillaan joko ennakkoon tai paikan päällä esimerkiksi tietokoneella tai kännykällä. Varauksen peruuttaminen on mahdollista tehdä viimeistään 6 tuntia ennen varsinaisen peliajan alkamista. Kaikki peruuttamattomat ajat laskutetaan kokonaisuudessaan, huolimatta siitä pelattiinko vai ei.

Siisteys:
Kaikilta The Clubin tiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä oleskelevilta, vaaditaan hyvää ja sivistynyttä käyttäytymistä. Muita jäseniä häiritsevää käyttäytymistä tulee kaikin tavoin välttää. Jäsenten tulee huolehtia yleisestä siisteydestä. Roskat ja tyhjät pullot sekä tölkit tulee laittaa niille kuuluviin astioihin. Biljardin pelaamisen jälkeen välineet tulee laittaa oikeille paikoille sekä pallot pallopesuriin. Sipsien, pähkinöiden ym. rasvaisten ruokien syöntiä käsin tulee välttää, jotta rasva ei tartu biljardivälineisiin. Tupakoiminen kaikissa The Clubin tiloissa, sisältäen myös porraskäytävän, on ehdottomasti kielletty. Tupakointia varten on tuhka-astia ulko-oven vieressä. Tiloihin ei myöskään saa tuoda lemmikkieläimiä. Mahdollisista puutteista tai välinerikoista tulee välittömästi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen info@theclub.fi. Jäsenen aiheuttaessa vahinkoa irtaimistolle, on jäsenellä korvausvelvollisuus.

Vieraat:
Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ottaa mukaan vieraita. Pelaajia voi olla maksimissaan 4 per pöytä. Huom! Muistathan tehdä varauksen kaikille pelaaville vieraille. Kaikkien vieraiden nimet on kirjattava vieraskirjaan viimeistään paikalta lähdettäessä. Vieraat oleskelevat aina jäsenen vastuulla tiloissa. Vieraiden pelimaksut laskutetaan varauksen tehneeltä jäseneltä hinnaston mukaisesti.

Sääntöjen rikkominen:
Sääntöjen rikkominen johtaa aina vähintään varoitukseen ja vakavimmissa tapauksissa jäsenyyden purkamiseen. Jos jäsenyys puretaan sääntörikkomuksen vuoksi, ei jo maksettuja jäsenmaksuja palauteta. Liittymällä jäseneksi sitoudut noudattamaan kaikkia yleisiä sääntöjä.

The Club pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä. Jos jäsen ei hyväksy uusia sääntöjä, hänellä on oikeus irtisanoa jäsenyytensä.

Aukioloajat

The Clubin jäsenille auki

Ma - Su klo 08:00 - 02:00

Kauppapuistikko 20, 65100 Vaasa

info@theclub.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle