Ohjelmapaketit

Ainutlaatuiset ohjelmapaketit pikkujouluun, tiimi- tai tykypäivään sekä asiakastilaisuuksiin!

Isännöidyt ohjelmapaketit tarjoavat jokaiselle sopivia elämyksiä, naurua sekä hyviä hetkiä porukalla. The Clubin ammattitaitoiset isännät pitävät osallistujista huolta koko illan. Kahden valmiin ohjelmapaketin lisäksi räätälöimme tarpeen vaatiessa ohjelmapaketin asiakkaan toiveiden mukaisesti. The Clubin isännät puhuvat sujuvaa suomea, ruotsia ja englantia. Varaa Vaasan hauskin ohjelmapaketti jo tänään!

Ohjelmapakettien yhteydessä on mahdollista ruokailla The Clubin tunnelmallisissa tiloissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Ruokalistamme löydät tästä sekä pikkujoulu menumme tästä.


Gambler’s Night

Gambler’s Night ohjelmapaketissa sukelletaan uhkapelien maailmaan. Illan isäntä esittelee lajit ja opastaa osallistujat niiden saloihin. Jokainen osallistuja saa aluksi alkupanokset ja tarkoituksena on haastaa muita kaikissa The Clubin eri lajeissa. Ohjelmapaketti on takuuhauska ja sopii varmasti jokaiselle! Ohjelma on loistava valinta niin pikkujoulujen viettoon kuin tykypäiväksi. Illan päätteeksi paras gambleri kruunataan ja hän lähtee palkinnon kanssa kotiin.

Hinta 45€/hlö sis. alv 10%. Kesto 3h ilman ruokailua ja ruokailun kanssa 4h.


Pool Competition

Pool Competition paketissa pelataan biljardikilpailu isännän opastuksella. Ohjelmapaketti sopii myös niille, jotka eivät ole aiemmin biljardia pelanneet. Illan lopuksi voittaja lähtee palkinnon kanssa kotiin. Paketti on erinomainen valinta vaikkapa joka vuotiseksi perinteeksi.

Hinta 35€/hlö sis. alv 10%. Kesto 2,5h ilman ruokailua ja ruokailun kanssa 3,5h.