Lajit The Clubilla

Biljardia, pokeria ja dartsia

Biljardi:

Lähes jokainen on pelannut biljardia jossain vaiheessa elämäänsä esimerkiksi nuorisotalolla tai baarissa. The Club tarjoaa biljardin pelaamiseen maailmanluokan olosuhteet aloittelijoille ja ammattilaisille. Pöytinä toimivat täysimittaiset Diamond Pro-Am –pöydät, joiden sanotaan olevan maailman parhaita. Clubilta löydät myös kaikki tarvittavat välineet pelaamiseen. Ei tarvitse kuin tulla paikan päälle ja tarttua keppiin!

Järjestämme joka viikko tiistaisin kaikille avoimet viikkokisat kello 17.00 alkaen. Torstaisin on tarjolla biljardiopetusta 5€ hintaan kello 18.30-20.00.

Pokeri:

Tämä uhkapelien kuninkuuslaji ei esittelyjä kaipaa. Pokeria pelataan eri muodoissa, mutta ehkä yleisin pelimuoto on Texas Hold’em, joka on alkuperäisin Texasista ja saanut tästä. The Club tarjoaa huippuolosuhteet pokeripeleihin omassa tähän tarkoitukseen sisutetussa ”Las Vegas”-huoneessa, jossa jopa kymmenen henkeä saa pelata omassa rauhassa. Huoneesta löytyy kaikki tarvittava sääntöjä myöten. Kerää porukka kasaan ja vietä hauska ilta pokerin parissa!

Vaikka et olisi jäsen, voit vuokrata pokerihuoneen omaan käyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Darts:

The Club tarjoaa myös dartsin peluuseen loistavat olosuhteet, olit sitten heittänyt dartsia aiemmin tai saat vasta ensikosketuksesi tikkoihin. Erillisestä huoneesta löytyy kaksi Winmau Blade 3 taulua, jotka ovat darts-taulujen parhaimmistoa.

_MG_7747